Dansen in Perm - Reisverslag uit Perm’, Rusland van willemjan + pepijn sibbes - WaarBenJij.nu Dansen in Perm - Reisverslag uit Perm’, Rusland van willemjan + pepijn sibbes - WaarBenJij.nu

Dansen in Perm

Blijf op de hoogte en volg willemjan + pepijn

15 Augustus 2012 | Rusland, Perm’

Vanavond hebben we voor het eerst gegeten bij ons hotel, als echte boeren. Het was namelijk inclusief. Het eten was prima maar het steeds terugkerende puntje blijft: ze kunnen voor geen hondenlul engels. We hebben intussen geleerd om hier gebruik van te maken en ze ( ja bijna allemaal knappe vrouwen) aan te spreken met schatje of lekker ding. En als we eten bestellen wijzen wij aan waar het op de menukaart staat, en dan zoeken zij het weer op in hun Russische versie. Prachtig systeem. Tijdens het eten hoorde we opeens een vrouw schreeuwen, een kwartier later kwamen we erachter dat er een franse karaoke aan de gang was en bleek ze eigenlijk nog een best mooie stem te hebben, en er was een heel gezelschap oudere mensen onder een balk door aan het limbodansen. Dus het was daar een gezellig Russisch feest!!
Na lekker hebben gegeten ( met, voor de russen, non-alcoholisch bier want het is maar 5%) bedachten we om te gaan bowlen. Dit bleek ook weer moeilijker dan gedacht omdat de woordenschat van deze vrouw van 23 niet voorbij 'bowling' kwam en 'you play?' maar het bowlen zelf was zeer leuk vooral omdat we 2 potje hadden gedaan en ik (Pepijn) ze allebei gewonnen had ( 98-183)en Wj kwam onder het zweet van deze zware sport terug, is in bed gaan liggen om bij te komen. Nu lekker slapen want morgen om 6:45 op voor een zware tour!!

• 15 Augustus 2012 - 19:06

Merel: